Om os

KnipleStedet er den nyeste butik, og er stiftet af Benthe Larsen og Edel Pontoppidan.

Edel drømte om at starte en kniplebutik, en drøm der kom efter uddannelsen som kniplelærer fra Horsens. Da Edel sagde det højt til Benthe var hun, med det samme, klar til at være med.

Derefter gik det stærkt med at få stiftet firmaet og vi satte deadline for åbning til den 1.1.2023. Vi fik kontakt til en dygtig webside designer og begyndte at kontakte leverandører til vores sortiment og alt det der skal til for at få startet.

KnipleStedet findes i forbindelse med Edels hjem. Derfor er det typisk Edel der pakker webordre og hendes mand der får dem sendt afsted, også kaldt Postmand Tom.

Benthe har åben i butikken onsdag fra 10 til 17:30, og Edel har åben 1. lørdag i måneden fra kl. 10 til 15.

Købes der mønstre på vores webside, så sendes et link sammen med ordrebekræftelsen, som åbnes, gemmes og printes. Derved skal der ikke betales porto.

Vi forhandler egne design, så der kommer mere og mere til.

I butikken findes Edels private samling af kniplepinde som alle er meget velkommen til at se.

Benthe Larsen er uddannet håndarbejdslærer fra Haandarbejdets Fremme Seminarium i 2000 og afsluttede kniplelærer uddannelsen fra Horsens 2011.

Jeg underviser 8 hold i Knipling og 2 hold i patchwork. Jeg underviser i følgende byer: Rødovre, Humlebæk, Ishøj, Allerød, Greve, Tårnby og Osted.

Jeg lærte at kniple af min mor, da jeg var teenager. Lod det så ligge stille en del år, men efter jeg blev uddannet håndarbejdslærer, begynde jeg igen at kniple og besluttede så i 2009, at begynde på kniplelærer uddannelsen som jeg afsluttede i 2011.

Jeg elsker at undervise, men jeg bruger også tid på at designe mønstre. I første omgang var det bare til mine kursister, men efter vi åbnede KnipleStedet, kan mine mønstre købes der.

Jeg er i butikken hver onsdag, hvor jeg udover at betjene vores skønne kunder, også sidder og designer eller knipler på nye ideer.

 

Edel Pontoppidan er uddannet kniplelærer fra Horsens 2022.

Min mor kunne mange typer håndarbejder, men ikke knipling. Hun og jeg aftalte at det ville vi lære. Desværre mistede jeg min mor som 31-årig, uden at vi kom i gang med at kniple. Jeg var fast besluttet på at lære det, så jeg fik fat i Karen Trends bog nr. 1 og gik i gang – og jeg blev fuldstændig afhængig af det. Da jeg flyttede til Tønder fik jeg for første gang undervisning af Jette Lausen, og hun fik pillet en masse unoder væk og fik lært mig en masse tricks.

Jeg har fra starten ønsket at designe mønstre og fordybe mig i forskellige teknikker. Da jeg har fuldtidsjob ved siden af butikken, er der ikke tid til at undervise i knipling.

I 2022 blev jeg valgt ind i bestyrelsen i Foreningen Knipling i Danmark, og har ansvaret for indlæg fra lokalgrupperne, Årets knipledag og deltager i redaktionen af kniplebrevet. Siden opstart af KnipleStedet er jeg selvsagt ikke med på messerne for Knipling i Danmark, men er i KnipleStedets egen stand rundt omkring i Danmark.

 

Vi har følt os godt modtaget af kniplere på messerne vi har deltaget på, og vil gerne takke for Jeres opbakning.

Vores motto er: Husk hyggen

Du kan blive medlem af vores Facebookgruppe: https://www.facebook.com/groups/www.kniplestedet.dk